Una empanada molt fàcil de fer i que et soluciona un sopar, i si en sobra doncs també el dinar! perquè a mi em va anar molt bé pel tupper de l'endemà per dinar i així també vaig variar una miqueta del que sempre porto...
A més, aquest plats tenen l'avantatge que es poden adaptar al gust de cadascú i/o als ingredients que tingueu en el rebost, així que no hi ha excusa!!
INGREDIENTS:
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd italià
- 1 carbassó
- 1 paquet de xampinyons laminats
- 3-4 filets de pollastre
- Formatge de cabra
- 2 masses d'empanada
- 1 ou
- Oli d'oliva, sal i pebre
Primer de tot netejar totes les verdures i tallar-les a daus petits,
de mida semblant. Amb totes les verdures preparades, les saltegeu en una
paella fins que estiguin al vostra gust (a mi m'agraden poc fetes, i
vaig utilitzar la wok en comptes d'una paella).
Amb les verdures fetes, les reservem i deixem que es refredin una mica. Posarem a escalfar el forn a 180ºC.
A part, courem els filets de pollastre i els tallarem també a daus petits.
Barregem les verdures i els talls de pollastre i ho salpebrem.
En un motlle rodó, o quadrat, hi estendrem una de les masses, que cobreixi tota la base i els laterals. Farcirem tota la massa amb la barreja de verdures i de pollastre i a sobre hi repartiu uns talls de formatge de cabra. Ja podreu cobrir tot el farcit amb l'altre massa. Si és necessari la talleu a la mida perquè no es solapi tanta massa, i segelleu tot el voltant amb els dits perquè no es desfaci al coure.
Al centre hi feu un o dos forats perquè respiri la cocció i ho pinteu amb l'ou. Ja es pot enfornar durant 15-20 minuts aproximadament.