7 de des. 2014

TIRAMISÚ DE TORRÓ

Una bona manera d'aprofitar el torró que vindrà en aquests dies, ja sigui comprat o a les magnífiques paneres que més d'un rebrà!

És una recepta de la Mireia Carbó, per tant, ja podeu imaginar que el resultat és deliciós :) És una manera d'acabar un bon àpat de forma lleugera perquè no és gens pesat, tot el contrari, així que si us agrada el mascarpone us recomano que el proveu!!



INGREDIENTS:

    - 250g de Mascarpone
    - 75g de torró de Xixona
    - 2 ous
    - Sucre (1 cullerada rasa)
    - 1 paquet de melindros durs
    - Almívar: 200ml d'aigua, 50 g de sucre i un raig de moscatell

Primer de tot preparem un almívar: posem en un cassó l'aigua, el sucre i el moscatell i fem l'almívar, quan arrenqui a bullir el deixem fer un parell de minuts i l'apartem del foc, el deixem refredar. 

Separem els rovells de les clares i els posem en dos vols. Batem les clares a punt de neu i les reservem. 

A l'altra vol, batem els rovells amb el sucre fins que dobli el seu volum i quedi cremós. Hi afegim el torró ratllat i el mascarpone i ho barregem bé. Tot seguit hi afegim les clares muntades i ho barregem suaument fins que quedi tot ben barrejat. 

Ja podem començar a preparar el tiramisú, en copes individuals o en una sola safata. 

Remullarem els melindros a l'almívar i en col·locarem un a cada copa, partint-lo si és necessari. Hi afegirem un parell de cullerades de la barreja del mascarpone i torró. El deixem refredar a la nevera, millor d'un dia per l'altra i tapat amb paper film, i ja estarà llest per menjar!! 



Boníssim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada