9 de març 2014

POLLASTRE A LA ITALIANA


L'altre dia vaig llegir en un bloc que si algun dia us trobàveu menjant a un restaurant i demanàveu pollastre, cuinat de qualsevol de les centenars de maneres que existeixen, i no era bo per no estar ben cuinat, doncs no calia tornar mai més en aquell lloc perquè el pollastre és la carn més agraïda que hi ha per cuinar. I ho vaig trobar un encert perquè realment el pollastre és molt versàtil, i es faci com es faci sempre queda bo!! 

I aquesta recepta no és una excepció, a més de que casi és fa sola!!!! és de l'australiana Donna Hay.


INGREDIENTS:

    - 2 cuixes de pollastre desossades (o les parts que més us agradin)
    - 1 ceba de Figueres
    - Un grapat de tomates Cherry
    - Olives negres
    - 3 ó 4 talls de bacon
    - 2-3 dents d'all
    - Sal, pebre
    - Orenga
    - Oli d'oliva

En una safata de forn, hi posem un raig d'oli d'oliva i a sobre hi posem una capa de ceba tallada a juliana, les tomates cherry tallades per la meitat i el bacon tallat a trossos. També hi posem un parell de dents d'alls aixafats amb una forquilla, ho reguem amb una mica d'oli i hi tirem bastant d'orenga per sobre (és l'ingredient més important de la recepta!!). Ho enfornem a 180ºC, amb el forn prèviament escalfat, durant 20 minuts.  

Després hi afegim els talls de pollastre salpebrats i també hi repartim les olives negres. Ho tornem a enfornar uns 20 minuts més i ja estarà llest!! Si hi poseu talls més gruixuts necessitarà més temps per coure's. 

Us ho recomano! és un pollastre molt fàcil i el resultat no decepciona!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada