24 de març 2014

HAMBURGUESA DE POLLASTRE I ESPINACS

Semblen ben difícils de fer i tan fàcils que són!! I més naturals que moltes que es puguin trobar en alguns lloc...


INGREDIENTS:

    - 250g d'espinacs
    - 300g de carn picada de pollastre
    - Un grapat de pinyons
    - Un grapat de panses
    - 2 llesques de pa sense crosta
    - Llet
    - Julivert verd picat
    - Oli d'oliva, sal i pebre

Bullim els espinacs uns 5 minuts com a molt i els deixem escórrer. 

Posem en remull les llesques amb la llet.

En un bol hi col·loquem la carn picada de pollastre, ho salpebrem, hi afegim el julivert picat i els espinacs ben escorreguts i tallats ben petits. Hi afegim també les llesques remullades amb llet, les panses i els pinyons. Ho barregem bé, si cal amb les mans. 

Només faltarà fer pilonets no massa grans amb la barreja i en un plat, aixafar-los fins que quedi una forma d'hamburguesa. 


Ho courem amb un raig d'oli ben calent i ho deixarem coure a foc lent, tant per una banda com per l'altre. 

Amb aquesta quantitat en van sortir unes 7 unitats. Es poden congelar perfectament!

4 comentaris:

  1. Una molt bona combinació i molt sana! una manera fàcil de fer menjar verdures als més petits.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I també manera fàcil de menjar verdures pels que no som tan petits ;)

      Elimina
  2. Amb una hamburguesa de les teves i poca cosa més ja tens un àpat complert!
    Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben cert! Acompanyat d'una bona amanida ja tens l'àpat solucionat i boníssim!

      Elimina