7 de des. 2013

GALETES DE NADAL PER LA MARATÓ

Avui ha estat un dia extraordinari! Avui en el càmping Vall de Campmajor s'han realitzat un seguit d'activitats durant tot el dia en el qual he pogut formar part del grup de voluntaris. L'objectiu d'aquestes activitats ha estat, a través dels tiquets venuts, de recaptar diners que seran destinats a la Marató de TV3 d'aquest any.



El dia ha estat molt intens, amb moltes famílies amb ganes de participar i de passar-s'ho bé. L'activitat principal ha estat la d'anar a buscar el tió al bosc, en el qual cada nen es trobava el seu tió amagat en el bosc i així ja se'l podia emportar cap a casa per començar a empatxar-lo de menjar perquè cagui molt en el seu dia :).  

A part, hi havia altres activitats per anar fent durant tot el dia, com jocs de taula, l'impremta de targetes amb verdures i tint natural, i el que m'ha tocat a mi... el de decorar galetes de Nadal amb glassa!! Ja us podeu imaginar com he disfrutat!!

Les galetes les vam fer ahir i amb previsió de l'assistència de molts de nens, en vam coure com unes 400 (més endavant ja penjaré la recepta). Vam acabar una mica saturades de galetes però ben contentes de la feina feta. I la glassa també es va deixar preparada, feta a base d'aigua, molt de sucre i colorant.

Aquí us deixo unes quantes fotos del taller de galetes (abans i després):



 Aquestes fotos són d'ahir fent les galetes, i a partir d'aquí són les fotos del taller d'avui:




Les galetes decorades també han servit per recaptar diners perquè els nens compraven les seves galetes decorades, que ja podeu veure com han quedat de maques! 



 I el resultat d'avui ha estat aquest magnífic, aquí teniu la prova!!!




1 comentari: