INGREDIENTS:
- 250g de farina
- 200g de sucre
- 3 ous
- 1 got de llet
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 sobre de llevat
- 2-3 pomes
- Un grapat de nous triturades
- Una mica de canyella en pols
Barregem els ous amb el sucre i ho batem fins que dobli el seu volum. Després barregem la farina amb el llevat i l'anem afegint amb l'ou i el sucre remenant bé. Hi afegim el got d'oli i de llet i ho barregem bé. Tallem una de les pomes a daus petits i l'afegim a la mescla juntament amb unes quantes nous triturades. Ho col·loquem en una safata de forn. Tallarem les altres pomes a làmines i les repartirem per tot el sobre de la massa, també amb algunes nous. Ho posem a coure, amb el forn prèviament escalfat a 180ºC, durant 20-30 minuts aproximadament.
Quan s'hagi refredat, escamparem una mica de canyella en pols per tota la coca i bon profit!
Aniria bé posar-hi el pes dels ingredients.
ResponEliminaM'ho apunto! Si cas el pròxim dia que la faci ja ho miro i afegeixo les mesures! Gràcies
Elimina