21 de jul. 2013

VERDURES ECOLÒGIQUES PRATDESABA.CAT

Aquesta entrada és per presentar-vos un projecte que ha engegat una amiga meva, la Mariona, de professió Enginyera Agrònoma. 
Fa uns mesos va decidir ser emprenedora i posar en pràctica el seu somni de crear  PRATDESABA.CAT. 
PRATDESABA.CAT, situat a Sant Miquel de Campmajor, es dedica a produir verdura de temporada amb varietats recuperades i utilitzant mètodes de l'agricultura ecològica. Aquest és el seu catàleg de productes.



Tot just fa pocs mesos que s'hi ha posat, però el temps necessari per començar a tenir productes de temporada i poder així distribuir unes magnífiques cistelles ecològiques, com aquesta:


Si us interessa contactar amb ella per poder demanar cistelles de verdures ecològiques ho podeu fer a través del seu correu: mariona@pratdesaba.cat
Durant tota la setmana distribueix per la Garrotxa i el Pla de l'Estany, els dijous distribueix per Girona i durant els caps de setmana per Osona. A la província de Barcelona podeu fer la comanda de dilluns a dijous i se us entregarà l'endemà mateix. 

Si voleu tenir més informació de PRATDESABA.CAT ho podeu trobar en el seu blog, http://catrural.blogspot.com.es/, a on explica detalladament tot el procés que ha anat seguint per crear el projecte.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada