- 2 pomes Golden
- 2 cullerades de suc de llimona
- 250g de farina
- 1 sobre Royal
- 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
- 1 ou
- 125g de sucre
- 1 sobre de vainilla ensucrada
- 2 iogurts naturals
- 3/4 del iogurt (mesura) d'oli vegetal
Es renten les pomes, es pelen i es treu el cor. Les tallarem a daus petits i les ruixarem amb el suc de llimona. En un bol a part, barrejarem la farina amb el llevat i el bicarbonat. En un altre bol, hi batrem l'ou i hi anirem afegint el sucre, la vainilla ensucrada, l'oli i els iogurts. Incorporarem la barreja de la farina, ho barrejarem bé i hi afegirem els daus de poma.
Finalment es reparteix la massa
a les càpsules de paper per magdalenes amb l'ajuda d'una cullera.
Omplirem les càpsules fins a 3/4 de la seva capacitat i ho col·locarem
en flameres (si teniu motlles especials per magdalenes millor) per
evitar que es deformi en el forn.
Es deixa coure al forn, prèviament escalfat a 180ºC, durant 30 minuts aproximadament. Es deixen reposar i ja estaran llestes per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada