15 de gen. 2013

MAGDALENES DE POMA I LLIMONA



INGREDIENTS (per unes 14 unitats):

    - 2 pomes Golden 
    - 2 cullerades de suc de llimona
    - 250g de farina
    - 1 sobre Royal
    - 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
    - 1 ou
    - 125g de sucre
    - 1 sobre de vainilla ensucrada
    - 2 iogurts naturals
    - 3/4 del iogurt (mesura) d'oli vegetal

Es renten les pomes, es pelen i es treu el cor. Les tallarem a daus petits i les ruixarem amb el suc de llimona. En un bol a part, barrejarem la farina amb el llevat i el bicarbonat. En un altre bol, hi batrem l'ou i hi anirem afegint el sucre, la vainilla ensucrada, l'oli i els iogurts. Incorporarem la barreja de la farina, ho barrejarem bé i hi afegirem els daus de poma. 
Finalment es reparteix la massa a les càpsules de paper per magdalenes amb l'ajuda d'una cullera. Omplirem les càpsules fins a 3/4 de la seva capacitat i ho col·locarem en flameres (si teniu motlles especials per magdalenes millor) per evitar que es deformi en el forn. 
Es deixa coure al forn, prèviament escalfat a 180ºC, durant 30 minuts aproximadament. Es deixen reposar i ja estaran llestes per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada