4 de set. 2012

CUIXES DE POLLASTRE A L'OPORTO

Última recepta i tanco per VACANCES!!! Encara em queden uns quants dies per estar oficialment de vacances, però tinc vàries coses pendents i poc temps per cuinar... així que tornaré a activar el blog a principis d'octubre...

Aquestes cuixes a l'Oporto feia temps que les volia provar, i l'altre dia, amb l'excusa que venien a sopar la meva germana i cunyat, doncs vaig aprofitar i posar-ho en pràctica.


INGREDIENTS (4 racions):
    - 8 cuixes de pollastre
    - 2 cebes mitjanes
    - 1 vas d'Oporto
    - Un grapat d'albercocs secs i panses.
    - Oli, sal i pebre

Posem un raig d'oli generós a escalfar en una cassola i quan estigui ben calent hi enrossim les cuixes de pollastre, prèviament salpebrades. Les reservem i en el mateix oli hi courem la ceba tallada en juliana. Quan la ceba ja estigui ben rossa, hi tornem a col·locar les cuixes i escampem els albercocs secs i les panses per tota la cassola. Ho banyem tot amb l'Oporto i ho deixem coure aproximadament 1 hora a foc mig, remenant de tant en tant i deixant que s'evapori el vi. Si observem que la salsa es redueix molt, s'hi afegeix un got d'aigua o de brou. 


FINS AVIAT!!