INGREDIENTS:
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 pot d'espàrrecs blancs
- 1 ceba petita
- Aigua o brou de verdures
- Nata líquida
- Oli d'oliva, sal i pebre
- Tiges de cibulet
- Encenalls de pernil
Escalfem un raig d'oli en una cassola petita i hi sofregim la ceba tallada a trossos ben petits. Mentrestant tallem els espàrrecs verds en trossos i eliminen la part més dura. Amb la ceba enrossida, hi afegim els trossos d'espàrrecs verds i ho saltegem una mica i després ho cobrim amb aigua o amb brou de verdures i ho deixem coure durant uns 10 minuts a foc mig. Ho salpebrem, ho triturem i ho reservem. Si ens queda molt espès hi podem afegir una mica més d'aigua.
A part, també triturem els espàrrecs blancs amb una mica d'aigua de la seva pròpia conserva i amb la nata líquida. Ho salpebrem i també ho reservem.
Per muntar els vasets, aboquem primer la crema d'espàrrecs verds i després, a poc a poc, la crema d'espàrrecs blancs. Ho decorem amb unes tiges de cibulet i amb encenalls de pernil.
Extret de les classes del Mercat de Salt amb la Mª Lluïsa Torrent i la Carme Vilaró.
Extret de les classes del Mercat de Salt amb la Mª Lluïsa Torrent i la Carme Vilaró.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada