2 de des. 2012

CONILL A LA CASSOLA


INGREDIENTS (2 racions):

    - 4 espatlles de conill
    - 1 ceba mitjana
    - 2 pastanagues
    - 1 pot bolets variats
    - 1 got de vi blanc
    - sal, pebre i oli d'oliva

Salpebrem la carn i l'enrossim per les dues cares en una cassola amb un raig d'oli d'oliva generós. Retirem la carn i en el mateix oli hi enrossim la ceba, que haurem tallat en juliana, i les pastanagues, que també haurem tallat a daus petits. Ho deixem coure durant una estona i després hi afegim la carn i ho banyem tot amb el vi blanc. A foc lent, ho deixem coure durant uns 30 minuts aproximadament. 
Mentrestant, en una paella a part, fregirem una mica els bolets, deixant que primer perdin tota l'aigua i després, que s'enrosseixin una mica. 10 minuts abans que el conill estigui, afegirem els bolets a la cassola i ho remenarem bé. 
Ja estarà llest per menjar, però aquests tipus de plats jo sempre els recomano menjar l'endemà d'haver-se cuinat perquè guanyen molt!!


2 comentaris:

  1. L'he fet amb conill ecològic i la recepta ha quedat boníssima Moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. la cocció és amb la cassola tapada o destapada?

    ResponElimina