26 d’ag. 2012

PASTÍS DE CARBASSÓ ALS TRES FORMATGES

Recepta de la Mireia Carbó una mica adaptada segons els ingredients que tenia a casa.


INGREDIENTS:

    - 3 ous
    - 2 carbassons 
    - 50g de formatge Gorgonzola (la recepta original és 50g de mató)
    - 50g de formatge de cabra, de rul·lo
    - 20g de parmesà ratllat
    - Mantega
    - Sal i pebre

Pelar els carbassons (jo sóc de les que sempre hi trec la pell) i tallar-los a trossos petits. Posem un raig d'oli a escalfar i hi fregim una mica els carbassons, després els reservem. En un bol hi batem els ous amb els tres formatges i una mica de sal i pebre. Després hi afegim els carbassons i ho barregem bé. Untem un motlle amb mantega i l'omplim amb la barreja. Ho deixem coure al forn, prèviament escalfat a 180ºC, durant 30 minuts aproximadament. 
Ho deixem refredar i ja el podem treure del motlle.
Aquesta recepta la recomano a qui agradi molt el formatge, sinó no us ho menjareu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada