4 de juny 2012

PASTÍS D' ESCALIVADA





INGREDIENTS:

    - 1 albergínia escalivada
    - 2 pebrots escalivats
    - 3 ous
    - 200ml de crema de llet
    - Mantega
    - Sal, pebre i nou moscada

Escalivem els pebrots i l'albergínia untant-los amb oli i col·locant-los al forn a 180ºC. Els anem girant fins que exteriorment quedin amb la pell ennegrida i ja tindrem l'escalivada preparada. L'escalivada és millor preparar-la el dia anterior perquè, deixant-la reposar en un colador, permetem que perdi bastant el líquid que té. Un cop s'hagi refredat, traurem la pell i les llavors.
 
Pel pastís, triturarem els pebrots i l'albergínia escalivada juntament amb els ous i una mica de sal, pebre i nou moscada. Afegirem la crema de llet i ho barregem tot. 
 
Untarem un recipient amb mantega i l'omplirem de la barreja. Ho deixarem coure al forn al bany maria, prèviament escalfat a 180ºC, durant 45 minuts. Comprovar la cocció amb l'escuradents.
 
A mi m'agrada acompanya-ho d'una torrada i amb unes quantes anxoves!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada